Skyfol NR autóüveg fólia

Törték már fel autóját? Miként csökkentheti a valószínűségét, hogy pont az Ön autóját törjék fel a parkolóban?

Mi az elsődleges oka az autófeltöréseknek? Az, hogy belátnak az üvegeken keresztül, így könnyen felmérik az autó feltörésével járó hasznot. Védje a rakteret a kíváncsi tekintetektől!
A SkyFol NR autófólia sorozat a tökéletes belátásvédelmi fólia. Ha nem fontos a hővédelem, de stabil belátásvédelmet szeretne elérni, akkor ez a sorozat a leginkább gazdaságos választás.

Akár 95%-os belátásvédelem.

A bejövő fény erőteljes csökkentésével sötétíti az üvegeket, ezzel gátolva a szabad betekintést az autó rakterébe. A belátás csökkentésével jelentősen lecsökken az autó feltörésének valószínűsége, mivel nem tudja a rabló a várható nyereséget felmérni.

99%-os UV védelem.

A SkyFol NR autófólia sorozat szerkezetébe épített professzionális UV szűrő rétegnek köszönhetően az egyik legmagasabb értéket biztosítja a fólia iparban, mely tartósan meg is marad.

A SkyFol NR autófólia sorozat a hagyományosnál 3X tartósabb pigmentekkel gyártott amerikai termék, kristálytiszta ragasztóval, Virginiából. Hosszú távon is megbízhatóan teljesít, nem kell attól tartania, hogy belilul, vagy leválik akár évek múltán a felületről.

LVAX - Skyfol NR fólia tulajdonságok