3M Crystalline autóüveg fólia

Láthatatlan védelem, egyedülálló megoldás, a 3M vezető technológiát (ragasztás – és nanotechnológia) alkalmazva fejlesztette ki a több, mint 200 rétegből álló fóliáját.
A rétegek által kint tartható infravörös sugarak mértéke kiemelkedő, az UV sugarakat szinte teljes mértékben kiszűri. Kiváló hővédelmet biztosít, miközben a látható fényt 89%-ban átengedi.
A fólia ezáltal teljesen víztiszta, szinte láthatatlan az üvegre felhelyezve.

Előnyei: A legnagyobb természetes fényáteresztésű fólia, szinte láthatatlan az üvegen, a több, mint 200 rétegből álló fólia a legnagyobb infravörös fénykinntartással rendelkezik, mely legnagyobb védelmet biztosítja szikrázó napsütés hőhatása ellen, kimagasló UV védelmet biztosít, szinte teljes mértékben kiszűri a káros UV sugarakat védve a bent ülőket és a belső kárpitot, berendezést, nem tartalmaz sem színezéket, sem fémet a színét és minőségét teljes élettartam alatt megtartja, mivel nincs fémtartalma nem árnyékolja a rádiófrekvenciás jeleket, nem befolyásolja a GPS, vagy a mobiltelefon működését, csökkenti a vakító fényhatásokat, törés esetén véd a szétrepülő üvegszilánkoktól.

LVAX - 3M Crystalline fólia tulajdonságok