Global autóüveg fólia

A Global Window Films 1993 óta meghódította az amerikai piacot, ahol a második számú márkává lépett elő az elmúlt közel 30 évben és a Global QDP Ceramic sorozata vezeti a prémium autóüveg fóliák amerikai piacát.

LVAX - Certificate

A Global Window Films egy jól feldolgozható, tartós alapanyagokat előállító, innovatív márka, amely sikeressé vált a világ számos táján és végre elérhetővé vált a magyar autósok számára is.

LVAX - Global műbizonylat

A Global Window Films az egyetlen olyan gyártó, aki már az alap poliésztert is maga készíti nyersolajból, míg mások a víztiszta poliésztert külső forrásból vásárolják, ezzel jelentősen kitéve magukat annak esetleges minőségi problémáiból adódó veszélyeknek, Ez a teljes integráltság teszi lehetővé, hogy egyedileg kidolgozott megoldásokat vezessenek be az iparágban, mint a zsugorítást segítő SuperShrink technológia, vagy az AntiStatic fejlesztés, melyek a poliészter szintjén megörténnek, ezzel segítve a kivitelezők munkáját és biztosítva a jobb minőséget.

A Global Window Films gyárában valamennyi további folyamatot is házon belül tudnak elvégezni, például a mélyszínezést is, ezzel abba a 2 szereplős elit klubba tartoznak a világon, akik ezt a gyártásfolyamatot el tudják végezni. Valamennyi egyéb autóüveg fólia gyártó ezen két szereplő egyikétől szerzi be félkész anyagként a mélyszínezett poliésztert. Kimagasló minőség, biztos teljesítmény, probélmamentes telepíthetőség és a felhasználók maximális elégedettsége
- ez mind elérhető a Global Window Films autóüveg-fólia termékeivel.


Global autóüveg fólia típusok:

Global HP Charcoal

Global QDP Ceramic

A garancia a felhasznált autófólia és a kivitelezés költségére is vonatkozik!

A garancia részletes feltételeiről itt
olvashat.