Skyfol épületüveg fólia

Használja a Skyfol hő- és fényvédő ablakfóliáit, melyek megfelelnek az energiatakarékossági követelményeknek, mivel csökkentik a napsugarak által okozott hőmérsékletet, csökkentik a fakulást, a vakító hatást és a tükröződést.

LVAX - Certificate

Egyre több háztartásban található klímaberendezés, és ezek bármilyen modernek és energiatakarékosak, a nyári hónapokban nagyon megnövelik az áramszámlát.
A klímaváltozás eredményeként egyre szélsőségesebb az időjárás, ebből adódóan nemcsak a meleg elviselhetetlenebb nyáron, mint régen, hanem a káros, bőrrákot okozó UV-sugárzás mértéke is számottevő.

LVAX - Skyfol épületüveg fóliázás

Télen természetesen a fűtés az, ami jelentős költséggel jár. A Skyfol innovatív ablakfólia és épületfólia típusok a természetes fény akár 88%-át átengedve is képesek jelentősen csökkenteni az ablakon keresztül bejövő hőhatást, de nem elhanyagolhatóak a fóliák hőszigetelő tulajdonsági sem.

LVAX - Skyfol dekor fóliázás

Az épület típusától függetlenül a külső hő 94%-a az ablakon keresztül jut be, a falfelületek pedig visszaverik azt, így változtatva meg az épület belsejében lévő levegő hőmérsékletét. Nagy előny az ablakfólia esetében, hogy már 1-3 éven belül behozza az árát, és nem jelentkezik plusz költség a telepítést követően, ellentétben a légkondicionáló berendezésekkel.

LVAX - Skyfol biztsonsági fóliázás

Használja a Skyfol biztonsági ablakfóliáit, hogy védje a bent tartózkodó embereket a véletlenszeű károk és természeti jelenségek által okozott balesetektől, amelyeket a törött és szétrepülő szilánkok okozhatnak, valamint hogy megóvja az embereket, épületét vagy tárgyait a szándékos károkozásoktól, erőszakos behatolástól, lopástól és robbanástól!

LVAX - Skyfol tanúsítvány